Kegiatan 2022

Penglibatan DGM pada Festival Seni Insan Istimewa

Penglibatan DGM pada Festival Seni Insan Istimewa

Bulanayu-dyslexia.com – Terima kasih kepada pihak Persatuan Karyawan Malaysia kerana memberi peluang kepada pihak Dyslexia Genius Malaysia mengambil bahagian dalam Festival Seni Insan Istimewa..

Nantikan penglibatan DGM dalam usaha untuk meningkatkan tahap kesedaran masyarakat terhadap Apa itu Dyslexia? dan untuk “expose dyslexic talents” dalam bidang kesenian di Festival Seni Insan Istimewa ini nanti, secara tidak langsung aktiviti ini adalah penutupan Oktober sebagai Bulan Kesedaran Dyslexia Sedunia 2022.

Acara akan diselenggarakan pada : AHAD 30hb Oktober 2022 KL Gateway Mall, Aras 2 Gerbang Kerinchi Lestari Bangsar South, Kuala Lumpur, 10 pagi hingga 10 malam

Banyak aktiviti-aktiviti telah dirancang oleh pihak penganjur Persatuan Karyawan dengan program-program kesenian dari golongan OKU dari pelbagai bidang.

Terima kasih kepada Datuk Freddie Fernandez Presiden Karyawan, dan semua yang terlibat kerana sudi menjemput DGM untuk turut serta dalam Program yang mulia ini.

Foto-foto seputar Majlis Press Conference dan Pelancaran Festival Seni Insan Istimewa di KL Gateway Mall 20hb Oktober 2022 jam 3 ptg oleh Senator Datuk Ras Adiba Radzi Presiden OKU Sentral.

IF YOU CAN READ THIS..PLEASE HELP SOMEONE WHO CAN’T

Hubungi saya

Hari Senin – Jum’at

Jam 09.00-17.00 WIB

Our Visitor

002895
Views Today :
Views Last 30 days : 273
Views This Month : 239
Views This Year : 989
Total views : 5015
Who's Online : 0